C Dental Centar

Prvi dentalni centar u Srbiji koji u svom sastavu ima sve na jednom mestu: 5 savremenih stomatoloških ordinacija, najsavremeniji 3d ortopan soredex cranex 3d i zubno protetsku laboratoriju koja jedina ima sertifikat kvaliteta vita masterlab u jugoistočnoj Evropi

C dental center predstavlja spoj tri osnove koje čine dobru stomatološku praksu: dijagnostički centar, stomatološka ordinacija i protetska laboratorija. Jedini centar u Srbiji koji na jednom mestu omogućava kompletnu rehabilitaciju vašeg osmeha, u najkraćem roku, uz minimalan stres. U savremeno opremljenom prostoru pružamo mogućnost visokostručnog, posvećenog i individualnog stomatološkog tretmana!

C Dental centar čini pet savremenih ordinacija opremljenih intraoralnim Sirona skenerima najnovije generacije. Tim stomatologa različitih specijalizacija, učiniće da svaki vaš problem bude rešiv. Pružamo usluge iz oblasti stomatološke protetike, konzervativne i endodotske terapije, parodontologije,dečije stomatologije,ortopedije vilica, oralne i maksilofacijalne hirurgije i implatologije.

Naša klinika je sertifikovana i preporučena od strane svetski priznate nemačke kuće BREDENT za ugradnju implantata!

Dijagnostički centar opremljen je aparatima najnovije generacije i omogućava nam izradu najsavremenijih 3D rendgenskih simaka. SOREDEX CRANEX 3D snimak nudi nam najpouzdaniji prikaz stanja vaših zuba i vilica i predstavlja jedino dijagnostičko sredstvo koje nam omogućava pravljenje preciznog plana, sprečava potencijalne komplikacije i probleme svodi na minimum. Na osnovu takvog plana, mi garantujemo uspešnu terapiju!

U C Dental centru sve intervencije se mogu izvoditi u analgosedaciji, uz nadzor našeg anesteziologa.

Naši pacijenti imaju obezbeđen prevoz i smeštaj, kako bi boravak i terapija u našem centru bili što prijatniji.

CAD/CAM Tehnologija

Primena CAD/CAM (Computer-Aided Design and Computer-Aided Manufacturing) u stomatologiji omogućila nam je da skratimo Vaše vreme provedeno u stomatološkoj stolici i omogućimo Vam da dobijete kvalitetan fiksni protetski rad (inleji, onleji, fasete, krunice i mostovi) u jednoj poseti.

Na osnovu 3D slike Vašeg zuba, za koji je planirana nadoknada, kompjuter izrađuje odgovarajući protetski rad.

Garancija

Jedini stomatološko-protetski centar koji izdaje garanciju za svoje radove u vidu pisanog službenog sertifikata garancije!

Rezultat uspeha koji C Dental Center čini prepoznatljivima u Srbiji i inostranstvu je dugogodišnji kvalitetan rad, korišćenje najkvalitetnijih nemačkih materijala u izvođenju tretmana, digitalna zubotehnička laboratorija sa najmodernijom stomatološkom opremom, i naravno, stručno i ljubazno osoblje.
C Dental Center svojim pacijentima daje garanciju na sve izvedene radove. 

Garancija se odnosi na implantate, fiksne radove (keramičke krunice na konstrukciji od metala, titana i cirkona), krunice na implantatima, i implantate kao nosače proteza, uz potpuno besplatno menjanje jednog ili više oštećenih elemenata.
Da bi bili sigurni da će godine proteći bez ikakvih problema za Vas, preporučujemo godišnje kontrole:

  • kod implantata 2x godišnje
  • kod krunica i mostova 1x godišnje

I naravno jednom godišnje čišćenje i poliranje zuba, a po potrebi i češće.

Kontakti

cdentalcenter.rs

Medicinske Publikacije
Napišite komentar