BioDiagnostica

Laboratorija za medicinsku biohemiju BioDiagnostica je osnovana početkom 2015. godine kao porodičan posao nakon višegodišnjeg iskustva u praksi. Nalazimo se na opštini Stari grad u Beogradu, u blizini Botaničke bašte, Gundulićev venac broj 5.

Prostiremo se na 117 kvm , opremljeni smo savremenim automatski analizatorima proizvodjača ROCHE diagnostics ( biohemija, imunohemija) i Nihon Kohden (hematologija). Dugogodišnje iskustvo našeg stručnog tima je upravo ono što nam je omogućilo da napravimo pažljiv izbor opreme, metoda i tehnika koje su implementirane.

Ono po čemu se BioDiagnostica ističe i razlikuje od medicinskih laboratorija u Srbiji je HPLC dijagnostika, zlatni standard kliničke dijagnostike, koja se već uveliko koristi u svetu.

Laboratorija pruža svoje usluge pacijentima ali i zdravstvenim, obrazovnim i istraživačkim ustanovama. Naša misija je pružanje visokokvalitetnih usluga svim korisnicima poštujući principe dobre laboratorijske prakse.

Biodiagnostica“ radi širok spektar analiza iz svih oblasti kliničke dijagnostike. Analiza krvi, analiza urina, biohemijske analize, tumor markeri, bakteriološke analize su samo neke od usluga koje pružamo.

Našim pacijentima omogućavamo patronažnu službu na teritoriji grada Beograda. Za detalje molim Vas da nas kontaktirate.

Kontakti

biodiagnostica.rs

Medicinske Publikacije
Napišite komentar