Politika privatnosti

Ko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://privatneklinike.com.

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na web stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i korisničkog agenta njihovog web pretraživača kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također naziva hash) može se poslati Gravataru da vidi da li ga koristite. Politika privatnosti Gravatara dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon što je vaš komentar odobren, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u smislu vašeg komentara.

Sadržaj

Ako učitavate slike na web lokaciju, trebali biste izbjegavati otpremanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti podatke o lokaciji iz slika web stranice.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete isključiti da se vaše ime, adresa e-pošte i web stranica spremaju u kolačiće. Oni su za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo unositi svoje podatke kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, mi ćemo postaviti privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš web preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon što zatvorite svoj web pretraživač.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dvije sedmice. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Kada uređujete ili objavite članak, dodatni kolačić će biti pohranjen u vašem web pregledniku. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i određuje samo ID članka koji uređujete. Ističe nakon jednog dana.

Ugniježđeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugniježđeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke, itd.). Ugniježđeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se potpuno isto kao da je vaš posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Te web stranice mogu prikupljati informacije o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

S kim dijelimo vaše podatke

Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u e-poruku za ponovno postavljanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, taj komentar i njegovi metapodaci se pohranjuju na neodređeno vrijeme. Ovo je tako da možemo prepoznati i automatski odobriti sve komentare koji slijede, umjesto da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo lične podatke koje pošalju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, uređivati ​​ili brisati svoje lične podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice također mogu vidjeti i uređivati ​​ove informacije.

Koja prava imate u vezi sa svojim podacima

Ako imate nalog na ovoj web stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete datoteku izvezenih ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo iz administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gdje se šalju vaši podaci

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge otkrivanja neželjene pošte.

Medicinske Publikacije